kalitheanews.gr
2e1e382bfd4f79d85ad02e1f36c1f15b Xl
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΛΛΙΘΕΑΠΑΙΔΕΙΑ

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί της Καλλιθέας – Στον «αέρα» 600 παιδιά 

Κοινοποίηση

Στον «αέρα» βρίσκονται από την Πέμπτη (23/11) περίπου 600 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς της Καλλιθέας. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργία.

Η συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς θα αποφασισθεί μετά την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας στην οποία γονείς και εργαζόμενοι θα ζητήσουν να εισαχθεί ως έκτακτο θέμα η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς.

Τα ζητήματα που βάζουν εκ νέου στο τραπέζι γονείς και εργαζόμενοι είναι η υποστελέχωση των παιδικών σταθμών, ζητήματα υγείας και ασφαλείας των παιδιών και εργαζομένων αλλά και το ζήτημα των υπεράριθμων τμημάτων στα οποία τα παιδιά στερούνται την απαραίτητη φροντίδα.

Αξίζει να σημειωθεί οι εργαζόμενοι ακριβώς με τα ίδια αιτήματα έκλεισαν για περίπου 10 ημέρες τους παιδικούς σταθμούς και πριν δύο χρόνια, συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021.

Από τότε σε κανένα από τα ζητήματα, η διοίκηση Κάρναβου δεν έδωσε καμία λύση με αποτέλεσμα δύο χρόνια μετά η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς της Καλλιθέας να παραμένει ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε Καλλιθέα, Αίγινα και άλλες 6 περιοχές της Αττικής

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Καλλιθέα: Τρεις συλλήψεις σε κέντρο ειδικής αγωγής

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού 1η Νοεμβρίου 4ο Συνέδριο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Με επιτυχία το πανηγύρι στην Καλλιθέα Καλαμπάκας

Αργεντινός κεντρικός αμυντικός σε Καλλιθέα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

«Βούλιαξε» την Θησέως ο Ασκούνης – Άνεμος αλλαγής στην Καλλιθέα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ